Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 220940_STUK |
Techniek | AQUACULTURE |
Mocht je geen fantail garnalen kunnen krijgen, neem dan de vers gekookte garnalen, of de steurgarnaal. Laatst genoemde is een grotere variant van de fantail garnaal. |
Herkomst | Thailand |
---|---|
Vangstgebied | FAO 21,27,61,67 |
De garnaal wordt bevist met een soort�twinrig�methode, beter bekend als de bodemottertrawl techniek. |
De fantail garnaal is bekend in de Japanse culinaire wereld en wordt veelvuldig gebruikt voor het vervaardigen van sushi. Hij heeft een stevige bite en een zoetige smaak. |
De fantail garnaal wordt hoofdzakelijk bevroren aangeboden en is daarom het hele jaar verkrijgbaar. Het seizoen waarin de fantail garnaal haar eitjes afzet is in de periode van maart tot en met mei. In deze periode kun je de verse exemplaren dus het beste met rust laten. |
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren | M |
---|---|
Zwaveldioxide en sulfieten | M |
Energie (kJ) | 336.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 80.00 |
Vet (gram) | 1.00 |
Verzadigd vet (gram) | 0.00 |
Suiker (gram) | 0.00 |
Zout (gram) | 1.10 |
Cholestoreol (gram) | 0.00 |
Proteinen (gram) | 17.00 |
Mocht je de garnaal levend kunnen krijgen, spoel deze dan niet af met kraanwater, ze kunnen het chloor niet verdragen en zullen sterven. |