Go to Top

Nieuws

Dé Hilton Haring Party

Dé Hilton Haring Party
12 juni, 18.30 uur, het moment dat het vaatje Hollandse nieuwe werd gepresenteerd op de 27e editie van de Hilton haring party. Zoals altijd werd dit speciale moment op een bijzondere wijze ingeluid. Het eerste vaatje werd op spectaculaire wijze aan wal gehaald.  Met zo’n 700 gasten werd dit grootse

Lees meer

Schol is weer terug in het seizoen!

Het seizoen van de schol is van mei tot en met december. Het is verkrijgbaar onder het MSC label en indien deze in de juiste periode is gevangen, mag de het het Vis&Seizoen label dragen. Een goed alternatief is de griet, tongschar of scharretong.
Het is een bekende platvis in onze Europese wateren en wordt bij

Lees meer

Hij is er weer: de Canadese Canner kreeft!

Het is weer zover! De Canner is terug in het seizoen.  Het is de benaming voor de kleinste Canadese Kreeft die er is.
Seizoen
Het seizoen van deze kleine kreeft is van mei tot aan half juli.
Culinair
Het vlees is van hoge kwaliteit en heeft een heerlijke zoete smaak, hij doet zeker niet

Lees meer