Go to Top

Horeca Leverancier vis

HORECA LEVERANCIER VIS

Versvishandel Jan van As is een familiebedrijf dat sinds 1949 leverancier is van een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren aan horeca, grootverbruikers en detailhandel. De grootste groep is hierin de horeca. Maar dan wel in veel verschillende segmenten. Hierbij kun je denken aan de hotels, restaurants, brasserieën en bistro’s. Voor elk segment binnen de horeca willen wij een kennispartner zijn op het gebied van vis. Elke klant willen wij centraal stellen om met recht een horeca leverancier vis voor iedereen te zijn.

LEVERANCIER MET PASSIE

Onze medewerkers zijn liefhebbers en kenners die kwalitatieve, verse vis waarderen en herkennen. Ze hebben hart voor de zaak en het product. Dagelijks wordt bij iedere handeling de versheid en kwaliteit waarvoor we bekend staan als leverancier bij de horeca, grootverbruikers en detailhandel.

VIS VAN KWALITEIT

Een deskundig team van inkopers koopt rechtstreeks van visboten, nationale en internationale afslagen, waardoor topkwaliteit tegen scherpe prijzen gegarandeerd wordt. Er wordt gewerkt volgens de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid. De bedrijfsprocessen van Versvishandel Jan van As zijn door DNV gecertificeerd volgens de internationale ISO en FSSC-richtlijn voor het procesbeheersysteem van voedselveiligheid.

GEMAK VOOR DE HORECA

Versvishandel Jan van As denkt graag met je mee en biedt je op alle fronten gemak. We hanteren een persoonlijke benadering, doen verrassende (menu)suggesties op het gebied van vis en bieden producten aan die speciaal zijn afgestemd op jouw keuken. In deze lijn van gedachten hebben wij Vis&Innovatie opgezet. Bestelgemak, service en gezamenlijk rendement zijn wat ons betreft de basis voor een lange termijn samenwerking tussen Versvishandel Jan van As als leverancier vis en de horeca.

DUURZAME HORECA LEVERANCIER VIS

Als geen ander zijn wij ons bewust van de noodzaak van duurzaam ondernemen. Deze strategie staat in de gehele bedrijfsvoering centraal. Of het nu gaat om het recyclen van grondstoffen, scheiden van afvalstromen of het gebruik van Fair Trade producten, alles staat in het teken van duurzaam ondernemen. Vanuit dat perspectief is Stichting Vis&Seizoen, een initiatief van Versvishandel Jan van As, in het leven geroepen. Hierbij gaat het er niet alleen om dat de vis op een duurzame manier gevangen wordt, maar wordt er ook rekening gehouden met het seizoen waarin de vis gevangen wordt. Op deze manier kunnen wij de horeca een kwalitatief hoogwaardig assortiment vis leveren; nu en in de toekomst.

BETROUWBARE HORECA LEVERANCIER VIS

Versvishandel Jan van As weet dat voor de horeca een betrouwbare levering essentieel is. Daarom wordt veel aandacht besteed aan een professionele logistiek en goede communicatie tussen ons als leverancier met de afnemers.