Our story
Het vuur in de rokerij wordt al sinds 1919 met de speciale houtselectie goed opgestookt!
Ambacht en traditie staan bij Zalmhuis Steur voorop als het gaat om smaak en de bereiding van de vis.
Wij zijn eigentijds in duurzaamheid en kwaliteit daarnaast zijn we trots op onze duurzame zalm.
Een langzaam rookproces resulteert in de herkenbare Steur kwaliteit en smaak, die al jaren zeer gewaardeerd wordt door kenners en liefhebbers.
Unieke 'Steur' smaak
Om tot de unieke ‘Steur’ smaak te komen wordt onze zalm minimaal 12 uur gezouten, dit zorgt voor een goede conservering. Hierna roken wij de zalm ruim een halve dag. Wij zijn er trots op dat kenners en liefhebbers onze zalm al jaren waarderen. Onze vis wordt ingekocht volgens het Vis&Seizoen principe: juiste seizoen, duurzame vangsttechniek (of kweekmethode) en uit een gezonde populatie. Het assortiment bestaat uit MSC of ASC gecertificeerde vis of is goedgekeurd door de Good Fish Foundation.