
Zeebaarsfilet met vel geschubd uit 1500-2500gr
Gekweekte zeebaarsfilet met vel zonder schubben. De graatjes in de filet zitten er nog in.
Product Description
Om aan de grote vraag te kunnen voldoen kweekt men de zeebaars vandaag de dag intensief. In Europa zijn met name de Grieken en Turken de marktleiders op het gebied van zeebaars kweken. De gekweekte zeebaars is mooi van vorm en is stevig van structuur, dat is kenmerkend voor gekweekte vis. Deze zeebaars wordt meestal gekweekt in de maat 200 / 300 gram en 400 / 600 gram per stuk. Dit is voor de handel de meest gangbare sortering. Grote gekweekte exemplaren zijn moeilijker te verkrijgen, dat komt omdat de zeebaars moeilijk groeit als deze de 600 gram is gepasseerd. Gekweekte zeebaars heeft over het algemeen een iets doffere huid en de vinnen zijn vaak wat afgestompt.
Product information
EAN Code: | 136243_KG_KG |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 136243_KG_KG |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Alternatives
Als je geen gekweekte zeebaars kunt krijgen,'in welke vorm dan ook' kies dan bio zeebaars of de gekweekte daurade royal. Een beter maar duurder alternatief is de wilde zeebaars. |
Origin
Herkomst | Turkije |
---|---|
Vangstgebied | FAO 37 deelgebieden 3,1 en 3,2. |
Fishing technique
Aquacultuur, kweek in netten op het water of bassins op het land. |
Gastronomy
Door de grootte van de filet laat hij zich makkelijk portioneren. |
Availability
Is het hele jaar verkrijgbaar. |
Nutrients
Energie kcal | 120.00 |
---|---|
Waarvan verzadigd vet | 1.00 |
Vet totaal | 2.80 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 0.20 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kJ | 503.00 |
Eiwit totaal | 23.50 |
Tip
Je kunt de graten nadat de filet gebakken is eruit halen, dit gaat een stuk makkelijker. |