
Salmon fillet w/o skin port.
De gekweekte Atlantische zalm wordt het meest verhandeld in Europa en wordt meestal als Noorse zalm verhandeld. Zowel in de horeca als in de supermarkten treft men deze vis veelvuldig aan.
Product Description
De gekweekte Atlantische zalm wordt het meest verhandeld in Europa en wordt meestal als Noorse zalm verhandeld. Zowel in de horeca als in de supermarkten treft men deze vis veelvuldig aan. Omdat de vraag naar zalm dermate groot is, brengen kwekers deze vis zo snel mogelijk groot. De zalm wordt in het beginstadium gekweekt in bassins op het land totdat de zalm groot genoeg is om uitgezet te kunnen worden naar grotere bassins in zee.
Product information
Brand: | Jan van As |
---|---|
Product code: | 140080_STUK_80GRAM |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Alternatives
Een beter alternatief is de Schotse Loch Duart zalm. |
Origin
Vangstgebied | FAO 27 |
---|---|
Herkomst | Noorwegen |
Fishing technique
Kweek open water. |
Gastronomy
Kweek zalm kun je grillen, bakken, stomen, roken en zelfs rauw consumeren mits deze vers is. |
Availability
De gekweekte zalm is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
Vis en producten op basis van vis | M |
---|---|
zalm en producten op basis van zalm | M |
Tip
Als de zalm niet geschubd is, dan moeten de kieuwen mooi rood van kleur zijn. Is de zalm wel geschubd dan is het aanwezige bloed in de kieuwen weggespoten door het water, en heeft daarom geen rode kleur meer. |