Salmon fillet deep skinned port.

Salmon fillet deep skinned port.

De gekweekte Atlantische zalm wordt het meest verhandeld in Europa en wordt meestal als Noorse zalm verhandeld. Zowel in de horeca als in de supermarkten treft men deze vis veelvuldig aan.

Product Description

De gekweekte Atlantische zalm wordt het meest verhandeld in Europa en wordt meestal als Noorse zalm verhandeld. Zowel in de horeca als in de supermarkten treft men deze vis veelvuldig aan. Omdat de vraag naar zalm dermate groot is, brengen kwekers deze vis zo snel mogelijk groot. De zalm wordt in het beginstadium gekweekt in bassins op het land totdat de zalm groot genoeg is om uitgezet te kunnen worden naar grotere bassins in zee.

Product information

EAN Code: 140086_STUK_160GRAM
Brand: Jan van As
Product code: 140086_STUK_160GRAM
TECHNIEK AQUACULTURE

Seizoen

SAL003

Alternatives

Een beter alternatief is de Schotse Loch Duart zalm.

Origin

Herkomst Noorwegen
Vangstgebied FAO 27

Fishing technique

Kweek open water.

Gastronomy

Kweek zalm kun je grillen, bakken, stomen, roken en zelfs rauw consumeren mits deze vers is.

Availability

De gekweekte zalm is het hele jaar verkrijgbaar.

Allergens

Allergen description

zalm en producten op basis van zalm M
Vis en producten op basis van vis M

Nutrients

Vet totaal 19.00
Koolhydraten totaal 0.00
Zout 0.08
Waarvan suikers 0.00
Energie kcal 244.00
Waarvan verzadigd vet 3.00
Energie kJ 1014.00
Eiwit totaal 19.00

Tip

Als de zalm niet geschubd is, dan moeten de kieuwen mooi rood van kleur zijn. Is de zalm wel geschubd dan is het aanwezige bloed in de kieuwen weggespoten door het water, en heeft daarom geen rode kleur meer.