
Product Description
Zalmburger van pre rigor zalm. Pre rigor zalm is zalm die onmiddellijk na het slachten, alvorens de 'rigor mortis' of lijkstijfheid intreedt, wordt gefileerd. De zalm Salmo salar wordt gekweekt in Noorwegen. De zalmburger bevat 67% zalm en o.a. raapzaadolie, zout, citroen, peper en uipoeder.
Product information
EAN Code: | 299020_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 299020_STUK |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Origin
Herkomst | Noorwegen |
---|
Fishing technique
Fabricage. |
Gastronomy
Lekker op een hamburgerbroodje met gebakken ui, tomaat en gerookte mayonaise. |
Availability
Is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
zalm en producten op basis van zalm | M |
---|---|
Vis en producten op basis van vis | M |
Nutrients
Waarvan suikers | 0.01 |
---|---|
Energie kcal | 193.00 |
Energie kJ | 804.00 |
Zout | 1.60 |
Koolhydraten totaal | 0.60 |
Eiwit totaal | 18.40 |
Vet totaal | 13.00 |
Waarvan verzadigd vet | 1.60 |
Tip
In de pan of op de grill kort bakken of grillen. |