Salmon hot smoked side whole frozen
Warm gerookte zalm. De zalm wordt na de kweek schoon gemaakt en gefileerd en gezouten. Daarna worden de zalmfilets warm gerookt. Het roken van onze warm gerookte zalm vindt gedurende 8 uur in de rookkamer plaats. In het begin is de temperatuur 35 ºC en loopt langzaam op tot 72 ºC. Dit langzame garingsproces resulteert in een heerlijk sappig stuk zalm.
Product Description
Warm gerookte zalm. De zalm wordt na de kweek schoon gemaakt en gefileerd en gezouten. Daarna worden de zalmfilets warm gerookt. Het roken van onze warm gerookte zalm vindt gedurende 8 uur in de rookkamer plaats. In het begin is de temperatuur 35 ºC en loopt langzaam op tot 72 ºC. Dit langzame garingsproces resulteert in een heerlijk sappig stuk zalm.
Product information
EAN Code: | 510690_STUK_1300GRAM |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 510690_STUK_1300GRAM |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen
Alternatives
Er is gezien de garing van de zalm op 72°C geen gelijkwaardig product te krijgen. |
Origin
Herkomst | Noorwegen |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27.2.a Noorse Zee |
Fishing technique
Kooien in de Noorse Zee |
Gastronomy
Warmgerookte zalm mag zeker niet ontbreken op een buffet. |
Availability
Is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
zalm en producten op basis van zalm | M |
---|---|
Vis en producten op basis van vis | M |
Nutrients
Vet totaal | 13.90 |
---|---|
Koolhydraten totaal | 0.50 |
Zout | 2.00 |
Waarvan suikers | 0.50 |
Energie kcal | 221.00 |
Waarvan verzadigd vet | 2.10 |
Energie kJ | 920.00 |
Eiwit totaal | 23.50 |
Tip
Mocht je thuis een rookoven hebben staan en je wilt een zalmfilet zelf garen, bouw de temperatuur dan rustig op. Te snel garen zal leiden tot eiwit uittreding, waardoor de zalmfilet droog wordt. |