
MSC flat bloater whole smoked
Spekbokking is een koud gerookte haringfilet en wordt bevroren aangeboden. Er is ook een variant met kop te verkrijgen.

Product Description
Spekbokking is een koud gerookte haringfilet en wordt bevroren aangeboden. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Spekbokking is zwaar gezouten haring die koud gerookt wordt.
Product information
EAN Code: | 531010_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 531010_STUK |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen

Alternatives
Neem als alternatief de brado. |
Origin
Herkomst | Noordoost Atlantische Oceaan, subvangstgebied: Noordzee of Noorse zee. |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Fishing technique
Trawlnetten |
Gastronomy
Spekbokking laat zich perfect lenen voor de sandwich of verwerkt in een salade. Het vlees van de bokking kun je eten op witbrood besmeerd met roomboter. Een snuifje peper maakte de delicatesse af. Het visvlees is zacht, bijna smeerbaar. Het smaakt zilt en zoet, mild en pittig. |
Availability
Spekbokking is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
haring en producten op basis van haring | M |
---|---|
Vis en producten op basis van vis | M |
Nutrients
Vet totaal | 142.00 |
---|---|
Koolhydraten totaal | 9.00 |
Zout | 3.00 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kcal | 204.00 |
Waarvan verzadigd vet | 106.00 |
Energie kJ | 849.00 |
Eiwit dierlijk | 181.00 |
Certification
