
Masago red 500gr AFM frozen
Masago (red,rood) wordt internationaal ook wel capelin caviar genoemd. Masago is een Japanse benaming voor de kuit die origineel afkomstig is van de smelt.
Product Description
Masago (red, rood) wordt internationaal ook wel capelin caviar genoemd. Masago is een Japanse benaming voor de kuit die origineel afkomstig is van de smelt. Smelt is familie van de zandspiering en komt voor in de wateren van de Oostzee en het noordelijk deel van de Atlantische Oceaan. Heeft een knapperig textuur met een prettige bite. De masago is gemaakt van een mix van 45% capelinkuit en 43% haringkuit.
Product information
EAN Code: | 230577_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 230577_STUK |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen

Alternatives
Gebruik als alternatief de tobiko. |
Origin
Vangstgebied | FAO 27 |
---|---|
Herkomst | Polen, Ijsland,Noorwegen |
Fishing technique
Purse seining, zegenvisserij |
Gastronomy
Ideaal voor topping gebruik op bijvoorbeeld sushi's. |
Availability
Masago is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
Maïs en producten op basis van maïs | M |
---|
Nutrients
Energie (kJ) | 433.00 |
---|---|
Energie (kcal) | 102.00 |
Vet (gram) | 0.30 |
Verzadigd vet (gram) | 0.10 |
Suiker (gram) | 16.00 |
Zout (gram) | 5.00 |
Koolhydraten | 16.00 |
Proteinen (gram) | 8.80 |
Vet totaal | 0.30 |
Energie kJ | 433.00 |
Waarvan suikers | 16.00 |
Zout | 5.00 |
Koolhydraten totaal | 16.00 |
Eiwit totaal | 8.80 |
Energie kcal | 102.00 |
Waarvan verzadigd vet | 0.10 |
Tip
Na ontdooien kun je de masago gelijk eten. |