
Makreelfilet gerookt naturel bak 1kg V&S
Koud gerookte makreelfilets naturel zijn verpakt per 1 kg. Deze kunnen zowel vers als bevroren worden uitgeleverd.

Product Description
Koud gerookte makreelfilets naturel zijn verpakt per 1 kg. Deze kunnen zowel vers als bevroren worden uitgeleverd. Een echte gerookte makreel is een makreel die een stevig pekelbad heeft gehad en op een lage temperatuur is gegaard. Na deze lage temperatuurbehandeling krijgt de makreel een rookbehandeling. De gerookte makreel is zout, hartig en moet worden uitgesneden.
Product information
EAN Code: | 530090_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 530090_STUK |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen

Alternatives
Als je geen hartige gerookte makreel kunt krijgen dan is wellicht een spekbokking een optie. |
Origin
Herkomst | Noordelijke Noordzee |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Fishing technique
De verse makreel wordt met de trawl techniek gevangen. |
Gastronomy
De gerookte makreel is hartig en moet je uitsnijden. Het uitsnijden is niet meer dan dunne plakjes snijden, ook wel trancheren van de vis. Wees je ervan bewust dat de gerookte makreel een hoog zoutgehalte bezit. |
Availability
De gerookte makreel naturel is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Nutrients
Energie kcal | 323.00 |
---|---|
Waarvan verzadigd vet | 7.00 |
Vet totaal | 26.70 |
Eiwit dierlijk | 171.00 |
Koolhydraten totaal | 3.50 |
Zout | 0.63 |
Waarvan suikers | 0.40 |
Energie kJ | 1340.00 |
Eiwit totaal | 17.10 |
Tip
Gerookte makreel kan worden gerookt op 20-25�C dit noemt men koud roken. Warm roken doet men rond de 75�C. Bij warm roken moet je de temperatuur langzaam laten stijgen. |