
Product Description
Kabeljauwwangen zijn zowel vers als bevroren verkrijgbaar.Vroeger werd de 'echte' kibbeling gemaakt van kabeljauwwangen.
Product information
EAN Code: | 120008_KG_KG |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 120008_KG_KG |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen

Alternatives
Er is naast vers en diepvries geen alternatief voor kabeljauwwangen. |
Origin
Herkomst | IJslandse Zee,Barentszzee, Noorse Zee |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Fishing technique
De kabeljauw wordt meestal met een korte versie van de longline bevist, deze is max 4 km lang. Als de lijn is uitgezet vaart men terug naar het beginpunt en wordt de lijn door middel van een control binnen gesleept. De vis die zich aan de lijn bevindt wordt één voor één binnen gehaald. Het resultaat is een goede kwaliteit van de vis. |
Gastronomy
Verse kabeljauwwangen zijn een traktatie. Je kunt ze bakken en frituren. |
Availability
Zowel de verse, als de bevroren kabeljauwwangen zijn het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
kabeljauw en producten op basis van kabeljauw | M |
---|---|
Vis en producten op basis van vis | M |
Nutrients
Waarvan suikers | 0.00 |
---|---|
Energie kJ | 366.00 |
Zout | 0.23 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Eiwit dierlijk | 18.00 |
Vet totaal | 1.50 |
Waarvan verzadigd vet | 0.20 |
Eiwit totaal | 18.00 |
Energie kcal | 87.00 |
Tip
Laat de bevroren variant volledig ontdooien en leg deze op een doek zodat het lekvocht wordt opgenomen. |