
Kabeljauwafsnijdsels V&I vac diepvries
Bevroren kabeljauw is verkrijgbaar als filet, rugstuk, buikstuk of alleen als staartstuk. De Noorse, IJslandse en de Noordzee kabeljauw zijn feitelijk dezelfde vis. Opvallend is dat in de Noorse wateren veel grotere exemplaren voorkomen.

Product Description
Bevroren kabeljauw is verkrijgbaar als filet, rugstuk, buikstuk of alleen als staartstuk. De Noorse, IJslandse en de Noordzee kabeljauw zijn feitelijk dezelfde vis. Opvallend is dat in de Noorse wateren veel grotere exemplaren voorkomen.
Product information
EAN Code: | 290010_KG_KG |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 290010_KG_KG |
TECHNIEK | MARINE_FISHERY |
Seizoen

Alternatives
Een alternatief is verse kabeljauw of anders schelvis. |
Origin
Herkomst | IJslandse zee, Barentszzee. |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Fishing technique
Hoofdzakelijk zijn het de lijnvangsten. |
Gastronomy
IJslandse of Noorse kabeljauw zijn een traktatie. |
Availability
Bevroren kabeljauw is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
kabeljauw en producten op basis van kabeljauw | M |
---|---|
Vis en producten op basis van vis | M |
Nutrients
Vet totaal | 1.50 |
---|---|
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 0.23 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kcal | 87.00 |
Waarvan verzadigd vet | 0.20 |
Energie kJ | 366.00 |
Eiwit totaal | 18.00 |
Tip
Laat een bevroren product goed en rustig ontdooien, bij voorkeur op een rooster of een doek, zodat het niet meer in het eigen lekvocht komt. |