
Cod Fish Throat And Lips
Kabeljauwlippen en kelen, deze zijn zowel vers als bevroren verkrijgbaar.

Product Description
De hele kabeljauw wordt gevangen en aan land gebracht, in de fabriek worden de koppen van de kabeljauw gescheiden en vervolgens wordt de keel uit de kop gesneden. Er zijn mensen die dit het lekkerste stukje van de kabeljauw vinden.
Product information
EAN Code: | 120009_KG_KG |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 120009_KG_KG |
Seizoen

Alternatives
Er is naast verse en bevroren kelen en lippen geen alternatief. |
Origin
Herkomst | IJslandse Zee,Barentszzee, Noorse Zee |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Fishing technique
De kabeljauw wordt meestal met een korte versie van de longline bevist, deze is max 4 km lang. Als de lijn is uitgezet vaart men terug naar het beginpunt en wordt de lijn door middel van een control binnen gesleept. De vis die zich aan de lijn bevindt wordt één voor één binnen gehaald. Het resultaat is vis van goede kwaliteit. |
Gastronomy
Verse kabeljauw lippen en kelen zijn een traktatie, je kunt ze bakken en frituren. |
Availability
Zowel de verse als de bevroren kabeljauw lippen en kelen zijn het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
Vis en producten op basis van vis | M |
---|
Nutrients
Waarvan verzadigd vet | 0.00 |
---|---|
Vet totaal | 1.00 |
Eiwit totaal | 18.00 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 0.25 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kJ | 321.00 |
Energie kcal | 77.00 |
Tip
Laat de bevroren variant volledig ontdooien en leg deze op een doek zodat het lekvocht wordt opgenomen. |