Colatura di Alici di Cetara fles 100ml

Colatura di Alici di Cetara fles 100ml

Colatura di Alici komt in talloze recepten voor

Product Description

Colatura di Alici komt in talloze recepten voor, maar wordt vooral gebruikt als smaakmaker voor spaghetti en linguine of om vis- of groentegerechten op smaak te brengen. In het geval van pasta is het beter om de smaak van de saus het gerecht te laten verrijken zonder het kokende water te zouten. Colatura di Alici is een transparante amberkleurige vloeibare saus, geproduceerd door een traditioneel proces van het rijpen van ansjovis in zout.

Product information

EAN Code: 600815_STUK
Brand: Jan van As
Product code: 600815_STUK

Seizoen

DIV003

Origin

Herkomst Italië
Vangstgebied FAO37.1.1 Balearen 37.1.2 Golf van Lion 37.1.3 Sardinië

Fishing technique

Pusre seine, ringzegen zonder FAD, rondomtrekkende netten. Omdat Fish Aggregating Devices (FADs) zorgen voor veel bijvangst zoals zeeschildpadden, roggen, zeevogels en haaien, zijn ringzegens zonder FADs een duurzamere vangstmethode.

Availability

Is het hele jaar verkrijgbaar

Nutrients

Koolhydraten totaal 0.00
Zout 23.00
Waarvan suikers 0.00
Vet totaal 2.10
Energie kJ 431.00
Energie kcal 100.00
Eiwit totaal 21.00
Waarvan verzadigd vet 0.30

Certification

Nee
Nee
Nee
Nee