Sea Bass Fillet Skin On Scales Off 180-200 Grm

ASC hele zeebaars vers, geschubd en gestript zonder vinnen uit 300-400 gr, gevacumeerd.
Sustainable fish icon

Product Description

Het kweken van de ASC gecertificeerde zeebaars met een gemiddeld gewicht van 400 gr neemt 18 maanden in beslag. Het begint allemaal met een eitje die uitgroeit naar een fingerling ( dat is een heel klein visje ter grootte van een pinknagel) deze groeit verder door, totdat hij kan worden uitgezet in de kweekkooien op zee. Deze zeebaars wordt gevoed met 100% ansjovis. Deze voeding heeft een positieve invloed op de smaak, structuur en gewicht van de zeebaars. Deze kweker voorziet zijn kweekkooien van -15% minder vis dan gebruikelijk en het kweekgebied bevindt zich in open zee minimaal 2 mijl uit de kust (Egeïsche zee). De kweekkooien hangen ruim voldoende vrij van de bodem waardoor een verse doorstroom van water gegarandeerd is. Hier zijn 9 verschillende kweeklocaties gerealiseerd. Deze liggen binnen een straal van 20 km vanaf de verwerkingsfaciliteiten, waaardoor de aanlevertijd van minder dan 1 uur vanuit alle kweeklocaties wordt gegarandeerd voor verdere geconditioneerde verwerking.

Product information

EAN Code: 136043_STUK_200GRAM
Brand: Jan van As
Product code: 136043_STUK_200GRAM
TECHNIEK AQUACULTURE

Seizoen

BSS019

Alternatives

Als je geen gekweekte ASC zeebaars kunt krijgen, kies dan bio zeebaars of de gekweekte ASC daurade royal.

Origin

Herkomst Egeïsche zee
Vangstgebied FAO 37.

Fishing technique

Aquacultuur, kweek in netten op het water of bassins op het land.

Gastronomy

De filets laten zich lenen voor diverse bereidingen. Je kunt ze bakken, grillen of frituren. Rauwe consumptie wordt niet aangeraden.

Availability

Is het hele jaar verkrijgbaar.

Allergens

Allergen description

Vis en producten op basis van vis M

Nutrients

Waarvan verzadigd vet 1.00
Vet totaal 2.80
Koolhydraten totaal 0.00
Zout 0.20
Waarvan suikers 0.00
Energie kcal 120.00
Energie kJ 503.00
Eiwit totaal 23.50

Certification

Ja

Tip

Doordat de vinnen verwijderd zijn kun je je minder snel bezeren aan de stekels.