
ASC Salmon fillet port. w/o skin, w/o bone
De ASC gecertificeerde zalm wordt groot gebracht in de Noorse wateren, door middel van duurzame kweek. Dit proces begint dus vanaf het eitje.

Product Description
De ASC gecertificeerde zalm wordt grootgebracht in de Noorse wateren, door middel van duurzame kweek. Dit proces begint dus vanaf het eitje. De zalm heeft een zilvergrijze huid, roze vlees en is een vrij slanke vissoort. Er zijn soorten die groot en zwaar kunnen worden, tot 1 meter en 36 kilogram. De gekweekte ASC zalm wordt veel verhandeld in Europa en je treft deze zowel in de horeca als in de supermarkten aan.
Product information
EAN Code: | 142080_STUK_160GRAM |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 142080_STUK_160GRAM |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen

Alternatives
Mocht je deze ASC gecertificeerde zalm niet kunnen krijgen, neem dan de Noorse of Schotse Loch Duart zalm. |
Origin
Herkomst | Noorwegen |
---|---|
Vangstgebied | FAO 27 |
Fishing technique
Biologische Kweek |
Gastronomy
De duurzaam gekweekte zalm is een gewild product. De zalm heeft een belangrijke culinaire waarde in de gastronomie. Deze zalm kun je grillen, bakken, stomen, roken en zelfs rauw consumeren. |
Availability
Deze zalm is het hele jaar verkrijgbaar. |
Allergens
Allergen description
zalm en producten op basis van zalm | M |
---|
Nutrients
Waarvan verzadigd vet | 3.00 |
---|---|
Vet totaal | 19.00 |
Koolhydraten totaal | 0.00 |
Zout | 0.08 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kcal | 244.00 |
Energie kJ | 1014.00 |
Eiwit totaal | 19.00 |
Tip
Wanneer je zalmfilet zonder vel koopt, kijk dan aan de onderzijde of deze vers is. Is deze enigszins groenig gekleurd dan is de vis oud. |