Product Description
Argentijnse rode gamba - Pleoticus muelleri. 10 stokjes in een verpakking
Product information
EAN Code: | 220650_STUK |
---|---|
Brand: | Jan van As |
Product code: | 220650_STUK |
TECHNIEK | AQUACULTURE |
Seizoen
Alternatives
Goede alternatieven zijn de tuticorin, kuruma-ebi, Black Tiger of de reuze zoetwater garnaal. |
Origin
Vangstgebied | FAO 41. Zuidwestelijk deel Atlantische Oceaan |
---|---|
Herkomst | Argentiniƫ |
Fishing technique
Garnalenkor. |
Gastronomy
Bakken pan: Bak de garnalen ongeveer 4-5min. Barbecueƫn: Grill de garnalen ongeveer 4-5min. Grillen : Grill de garnalen ongeveer 4-5min. |
Availability
Is het gehele jaar door te verkrijgen. |
Allergens
Allergen description
Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren | M |
---|---|
garnaal en producten op basis van garnaal | M |
Nutrients
Koolhydraten totaal | 0.00 |
---|---|
Koolhydraten totaal | 26.00 |
Zout | 1.80 |
Zout | 11.00 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Waarvan suikers | 0.00 |
Energie kJ | 407.00 |
Eiwit totaal | 20.00 |
Energie kcal | 95.00 |
Energie kcal | 96.00 |
Waarvan verzadigd vet | 3.00 |
Waarvan verzadigd vet | 0.00 |
Vet totaal | 9.00 |
Vet totaal | 1.80 |
Energie kJ | 401.00 |
Eiwit totaal | 19.00 |
Certification
Tip
Ontdooi de spiesjes op kamertemperatuur, gedurende 1 uur of in koud stromend water, gedurende 5 minuten. Droog de garnalenspiesjes vervolgens en marineer naar smaak. |