Go to Top

Terug naar de bakfiets

Het was het jaar 1949 waar Jan van As vanuit de Albert Cuypmarkt zijn eerste horecaklanten op de bakfiets leverde.

Nu 70 jaar later wordt er weer volop met de bakfiets door Amsterdam gereden. In samenwerking met TringTring wordt inmiddels bijna heel Amsterdam bediend met de ‘elektrische’ bakfiets. 100 % groen en 100% over het fietspad, Zo houden we met elkaar de binnenstad schoon, fris en toegankelijk.

 Elektrische bestelwagen

Natuurlijk kunnen we niet heel Nederland bevoorraden met de bakfiets. We werken dan ook continu aan het verbeteren van ons wagenpark. Naast de auto’s met zonnepanelen en de 100% elektrische Goupils hebben we sinds deze maand ook een 100% elektrische bestelwagen die wel de snelweg op kan. De eTGE van MAN rijdt zonder schadelijke uitstoot en is nagenoeg geluidloos. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst.

Zie dan ook onze nieuwste aanwinst; de zeebaars-bus 😊