Go to Top

UHP Kreeft

Sinds januari hebben we een nieuw product in het assortiment:

UHP Kreeft

De UHP staat voor Ultra High Pressure. Wat wil zeggen dat door hoge druk (3.000 bar) de kreeft wordt gedood.
Na de vangst verblijft de kreeft minimaal voor 24 uur in een bassin met koud zeewater, hierdoor wordt de kreeft gezuiverd en gaat het in een soort winterslaap. 24 uur later wordt de kreeft verwerkt in de Ultra High Pressure machine. Door de hoge druk kan 100% van het vlees uit de schaal verwijderd worden.

Verder zijn de voordelen; dat de smaak hetzelfde is, het 100% natuurlijk is, er geen last van derving is- door vroegtijdige dodo kreeften en tot slot dat het ook nog eens in ons Vis&Seizoen assortiment valt!

We hebben het assortiment al uitgebreid met verschillende maatvoeringen hele kreeften 🦞.