Go to Top

Dé Hilton Haring Party

Dé Hilton Haring Party

12 juni, 18.30 uur, het moment dat het vaatje Hollandse nieuwe werd gepresenteerd op de 27e editie van de Hilton haring party. Zoals altijd werd dit speciale moment op een bijzondere wijze ingeluid. Het eerste vaatje werd op spectaculaire wijze aan wal gehaald.  Met zo’n 700 gasten werd dit grootse moment gevierd, in de mooi aangelegde tuin van Hilton Amsterdam. Werknemers van Versvishandel Jan van As stonden achter verschillende stands de Hollandse nieuwe te snijden.  De gasten konden uiteraard de Hollandse Nieuwe volop proeven.  Uiteraard draaide het om de haring, maar daarnaast konden de gasten zich verlekkeren aan diverse ander gerechten en mooie drankjes.  Al met al een fantastische avond om weer in de boeken te zetten! De Hollandse Nieuwe is nu volop verkrijgbaar bij Versvishandel Jan van As.