Go to Top

Vishandel Jan van As lanceert Shock Fresh assortiment

Versvishandel Jan van As lanceert een revolutionair shock fresh assortiment. Als aanvulling op het uitgebreide aanbod dagverse vis, schaal- en schelpdieren, brengt Versvishandel Jan van As vanaf vandaag onder het merk Shock Fresh een hoogwaardige kwaliteitslijn tonijn op de markt.

Wat is shockvriezen?

Shockvriezen houdt in dat verse vis direct na de vangst wordt ingevroren, waardoor de celstructuur niet wordt aangetast. Binnen drie kwartier zijn we in staat om een product tot in de kern onder de -60 °C te krijgen. In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het toepassen en verfijnen van deze techniek en het ontdekken van de juiste manier om de vis te ontdooien. Inmiddels hebben we dit proces volledig onder controle en is Shock Fresh vis niet te onderscheiden van vers. Bij deze temperatuur worden alle parasieten gedood. Daardoor is dit ook de ideale oplossing voor iedereen die rauwe vis wil serveren op een gegarandeerd voedselveilige manier.

Assortiment

Zowel voor Yellowfin als voor onze Bluefin tonijn hebben wij een shockfresh assortiment. Kijk voor meer informatie over de tonijn op www.shockfresh.nl.

Voordelen op een rijtje

  • Altijd vers
  • Constante kwaliteit
  • Stabiele prijs
  • 100% voedselveilig
  • Jaarrond voorradig

Bestellen

Proefpakket bestellen of meer weten over ons Shock Fresh assortiment? Bel ons op 020-5829 990 of stuur een email naar vishandel@janvanas.nl
Of kijk voor meer info op www.shockfresh.nl