Go to Top

Gewijzigde openingstijden tijdens de Kerstdagen.

Op Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december 2018) zijn wij de hele dag gesloten.
Wij attenderen u er graag op om hier rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestellingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op maandag 24 december zijn wij gewoon op de reguliere tijden open en bereikbaar.

Aanvoer eerste weken januari

Wegens de feestdagen is de aanvoer van vis tijdens de eerste weken van januari erg lastig. Houdt u rekening met u menukeuze tijdens deze periode. Mocht de bestelde vis niet beschikbaar zijn, dan zullen wij uiteraard te allen tijde proberen een passend alternatief te leveren.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 020-5829990 of door een email te sturen naar vishandel@janvanas.nl.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen!