Go to Top

Nu verkrijgbaar: De Hollandse Nieuwe!

Hilton Haringparty Jan van As

Gisteren, 14 juni 2017, werd in de tuin van Hilton Amsterdam de jaarlijkse Hilton Haringparty gehouden.
Op feestelijke wijze werd het eerste vaatje met daarin de Hollandse Nieuwe gepresenteerd door Roberto Payer (directeur Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria) en Eric van As (commercieel manager Versvishandel Jan van As). Als wij de heren mogen geloven is de haring ook dit jaar weer subliem.

De jaarlijkse party was ontzettend goed bezocht, met meer dan 800 mensen. Volle bak dus!
De gasten konden los gaan op de 2.000 beschikbare nieuwe haringen. Er werd zo gulzig gegeten van de superkwaliteit Hollandse Nieuwe, dat de voorraad al gauw aangevuld moest worden. Voor de mindere liefhebbers van haring, was er bijvoorbeeld sushi, gerechten van de barbecue of gewoon een lekkere warme stroopwafel.

Met 25 graden was het een zonovergoten dag, de sfeer zat er goed in en de mooie mensen met veel pracht en praal waren ook dit jaar weer aanwezig.
Wij hebben genoten, en namens het hele team van Versvishandel Jan van As en Hilton Amsterdam, bedankt en tot volgend jaar!

Bestellen
De Hollandse Nieuwe zijn nu verkrijgbaar bij Versvishandel Jan van As. Voor meer informatie, of bestellingen, kunt u bellen naar 020-5829990 of mail uw bestelling naar vishandel@janvanas.nl