Go to Top

Terugblik Vis&Inspiratie ‘Ronde van Texel’

Ronde van Texel Jan van As

Versvishandel Jan van As organiseert voor relaties een viertal bijeenkomsten per jaar om kennis, marktinformatie en inspiratie op te doen. Het is een uitstekende manier om anderen uit de branche te leren kennen, jouw netwerk uit te breiden en bij te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen.

Maandag 15 mei zijn wij met 70 leden van Vis&Inspiratie naar Texel geweest, de Ronde van Texel. In alle vroegte hebben wij de boot genomen om vervolgens op de fiets te springen op weg naar het eerste concept. Groep 1 werd meteen naar het slachtbedrijf gestuurd, en groep 2 begon de dag met een heerlijk broodje gerookte poon.

Ronde van Texel     

Na een stukje verder gefietst te hebben (we hadden gelukkig wind mee), kwamen wij met z’n allen aan bij Aspergekwekerij Keijser.
Van niemand minder dan Bert zelf kregen we een uitgebreide rondleiding en natuurlijk mochten de handjes uit de mouwen gestoken worden.
We hebben asperges gestoken, geproefd en uiteraard onder de bagagedrager meegenomen.

Maar er was nog meer! Ook schapenboerderij De Waddel stond op het programma. Boer Jan Willem gaf ons een rondleiding en met vol met passie vertelde hij zijn verhaal. Wat een pracht man!

De Waddel Texel     

Zo’n prachtige dag als 15 mei kan je niet beter afsluiten dan bij ‘Bij Jef’. Hier hebben wij mogen genieten van een uitmuntend diner. Wat een prachtige zaak, gelegen in het pittoreske Den Hoorn. Mooie wijnen, vriendelijk personeel en Jef als op en top chef-kok. Chapeau!
Met enige tegenzin fietsten wij terug om vervolgens alle 70 leden uit te zwaaien. Bedankt weer voor deze onvergetelijk dag.

Leden Vis&Inspiratie

Wil je meer weten over Vis&Inspiratie of wil je lid worden? Stuur dan een email naar vishandel@janvanas.nl