Go to Top

Versvishandel Jan van As branchewinnaar Vis!

Branchewinnaar vis

Versvishandel Jan van As branchewinnaar Vis!

Versvishandel Jan van As is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar Vis 2016!

De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland.

‘Versvishandel Jan van As weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een familiebedrijf dat bol staat van vakmanschap en dit ook in alle facetten wil uitstralen.’

Wij hebben ons volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘Versvishandel Jan van As weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een familiebedrijf dat bol staat van vakmanschap en dit ook in alle facetten wil uitstralen.’

Grote inzet op duurzaamheid

De jury prijst met name onze grote inzet op duurzaamheid. ‘Met overheden, brancheorganisaties, topkoks en internationale samenwerkingen spant de organisatie zich in voor wereldwijd duurzame visserij, waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen en de paaitijd van de vissen’ stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Kennisontwikkeling

‘Een tweede focuspunt van de onderneming is kennisontwikkeling en kennisdelen met de afnemers. Voor trouwe relaties worden dan ook regelmatig bijeenkomsten en werkbezoeken georganiseerd’.

‘Versvishandel Jan van As heeft een unieke positie in de wereld van de verse vishandel. Niet omdat ze de grootste zijn, maar omdat ze een sterke visie hebben over hoe met vis moet worden omgegaan. Respect voor de natuur staat hierbij bovenaan. Daarom terecht de winnaar in deze branche, bovendien een serieuze kanshebber voor de jaaraward voor meest groene onderneming!’

Innovatie

Hierbij speelt procesoptimalisatie een belangrijke rol, maar bijvoorbeeld ook het bedenken van nieuwe producten uit de reststromen vis die ontstaan bij het fileren. Niets wordt verspild.’ Aldus Robert Zwaan.

Robert Zwaan citeert ook ‘Versvishandel Jan van As heeft een unieke positie in de wereld van de verse vishandel. Niet omdat ze de grootste zijn, maar omdat ze een sterke visie hebben over hoe met vis moet worden omgegaan. Respect voor de natuur staat hierbij bovenaan. Daarom terecht de winnaar in deze branche, bovendien een serieuze kanshebber voor de jaaraward voor meest groene onderneming!’

Uitzending

Aanstaande zondag (RTL 7, 31 juli om 10:30) zijn wij te gast in de uitzending van Succesvol Nederland, als branchewinnaar Vis van de Nationale Business Succes Award. Kijken jullie ook?