Go to Top

Terugblik bijeenkomst PASSIE

Terugblik bijeenkomst PASSIE

Bijeenkomst PASSIE

Vis&Inspiratie was op 8 februari te gast bij Grand Hotel Huis ter Duin. Met het thema PASSIE beloofde het een enerverende middag te worden.

Foodtrend

De leden en de sterklas waren goed vertegenwoordigd, dus na een kleine nieuwsflits van Eric van As, kon Arjan de Boer van  het Food Inspiration Magazine zijn foodtrend signalen met 100 gasten delen.

Smaakvrienden

Na de foodtrend update was het woord aan meesterkok Angelique Schmeinck van Smaakvrienden. In een klein uurtje nam zij ons met haar winterwortel mee over de wereld. Want PASSIE voor food vind je overal. Al reizend over de wereld maakte zij voor het publiek een eetbaar schilderij.

Met een gaaf eindresultaat kon daarna het publiek ruiken, voelen en proeven!

Rondleiding Huis ter Duin

Een bezoek aan Grand hotel Huis ter Duin komt natuurlijk niet heel vaak voor, veel gasten maakten dan ook gebruik van de rondleidingsmogelijkheden. Tijdens de rondleiding konden de andere gasten onder het genot van een cocktail een demo volgen van de patissier van Huis ter Duin.

Walking Diner

Bijna traditiegetrouw werd de bijeenkomst afgesloten met een walking diner. Uit iedere keuken van Huis ter Duin werd er een gang geserveerd. Dit leverde een leuk afwisselend menu op.

Het was weer een goede bijeenkomst vol met PASSIE!

Bekijk hier de foto’s van deze bijeenkomst.

Margreet