Go to Top

De beste visgroothandel van Nederland

visgroothandel

Versvishandel Jan van As, als meer dan 65 jaar de beste visgroothandel van Nederland!

De beste visgroothandel van Nederland!

Versvishandel Jan van As, een familiebedrijf opgericht in 1949 in de Amsterdamse Jordaan en nu gevestigd in het levendige Amsterdam West, is een visgroothandel van verse vis in Nederland.

Versvishandel Jan van As is een visleverancier die een uitgebreid en kwalitatief assortiment vis, schaal- en schelpdieren levert aan horeca, grootverbruikers en detailhandel.

Missie visgroothandel

Als visgroothandel streven wij continue naar verbetering van het assortiment en willen wij voorloper zijn in het verhandelen van vissoorten welke op een duurzame en verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt.

Wij als visgroothandel aan horeca, geloven in de kracht van samen sterker worden. Versvishandel Jan van As staat voor Kwaliteit, Passie, Duurzaam, Betrouwbaarheid en Gemak! Jouw gasten iets goeds voorzetten. Daar draait het om in jouw keuken en dat is uiteindelijk ook ons doel!

Algemene informatie Versvishandel Jan van As:

Aantal medewerkers

145

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 08.00 tot 17.00 uur. Zondag zijn wij gesloten.

Leveranties aan

Hotels, restaurant, cateringbedrijven, HANOS en retail

Inkoop

Versvishandel Jan van As koopt o.a. rechtstreeks vis van de schepen Texel 36, Urk 1 en Stellendam 27. Wij kunnen ook voor de klant bij deze boten een bestelling plaatsen.

Export

Leveringen aan meer dan 15 landen (o.a. aan Dubai, Ierland, Polen, Hong Kong, Aruba, Bonaire en de Malediven)

HANOS

Sinds 2010 is Versvishandel Jan van As een inkoopsamenwerking aangegaan met deze Internationale Horeca Groothandel en wordt het (vis)assortiment gezamenlijk ingekocht

Onderscheidingen

De bedrijfsprocessen van Versvishandel Jan van As zijn door DNV gecertificeerd volgens de internationale ISO en FSSC-richtlijn voor het procesbeheersysteem van voedselveiligheid.

MSC/ASC/SKAL

Versvishandel Jan van As is al sinds 2005 gecertificeerd door de Marine Stewardship Council (MSC) en ASC en werkt zoveel mogelijk samen met leveranciers die zorgvuldig met de visstanden omgaan en ook gecertificeerd zijn door MSC. Tevens zijn wij ook SKAL gecertificeerd, dat betekent dat wij ons onderwerpen aan de controles en voldoen aan vastgestelde voorschriften.

Bestellen

Via inOne (ons online bestelsysteem), telefonisch (bestellen kan tot 3:00 uur ’s nachts voor levering dezelfde dag), via de gratis Vishandel Jan van As APP en via de email (vishandel@janvanas.nl).