Go to Top

Kwaliteit en zorgvuldigheid

kwaliteit en zorgvuldigheid

Al meer dan 65 jaar kwaliteit en zorgvuldigheid!

Versvishandel Jan van As beoogt een innovatieve, winstgevende en betrouwbare inkooppartner te zijn. Versvishandel Jan van As streeft ernaar om marktleider te worden in het midden- en topsegment horeca binnen haar verspreidingsgebied. Het beleid van Versvishandel Jan van As is om voedselveilige producten en service van uitstekende kwaliteit te leveren met zorg voor de zee, de aarde en de mens. Versvishandel Jan van As houdt zich te allen tijde aan de wetgeving en kwaliteitsnormen, en is er dusdanig van bewust dat de inzet en passie van de medewerkers hiervoor noodzakelijk is! Om het beleid en de juiste intenties duidelijk te maken binnen de organisatie wordt dit blijvend gecommuniceerd.

Professionaliteit

De bedrijfsvoering is gericht op optimale interne en externe afspraken en naar hoogst mogelijke gecertificeerde kwaliteitsnormen en milieueisen. Door de medewerkers van Versvishandel Jan van As goed op te leiden en te coachen stimuleren wij de organisatie te professionaliseren.

Versvishandel Jan van As draagt alle verantwoording om de producten op een zeer beheerste manier te behandelen en te verwerken. Om dit te bereiken ondergaat elke processtap een gevarenrisico inspectie.

Keurmerken

De bedrijfsprocessen van Versvishandel Jan van As zijn door DNV gecertificeerd volgens de internationale ISO en FSSC-richtlijn voor het procesbeheersysteem van voedselveiligheid.

Versvishandel Jan van As werkt zoveel mogelijk samen met leveranciers die zorgvuldig met de visbestanden omgaan en bij voorkeur ook gecertificeerd zijn door MSC. Tegenwoordig is Versvishandel Jan van As ook ASC gecertificeerd; deze vis komt van een verantwoorde, gecertificeerde kwekerij.

Versvishandel Jan van As is ook gecertificeerd door de SKAL Bio Controle. Dat betekent dat wij ons onderwerpen aan de controles en voldoen aan vastgestelde voorschriften.