Go to Top

Nieuw: Vers gebakken kibbeling

vers gebakken kibbeling

Vis&Innovatie producten

Al een aantal jaar borrelde bij Versvishandel Jan van As het idee om zelf hoogwaardige producten te ontwikkelen uit restverwerking van duurzame vis, schaal- en schelpdieren. Uit dit idee is Vis&Innovatie ontstaan. Vis&Innovatie heeft inmiddels een aantal prachtige producten ontwikkeld (waaronder vers gebakken kibbeling) speciaal voor de professionele koks, om hen te helpen en te ontzien. Deze top producten worden gemaakt door een vast team onder leiding van Ronald Oud (voormalig executive chef van Hotel Okura).

Doelstelling voor alle producten is dat het hoogwaardige producten zijn, waarin de volgende eigenschappen naar voren moeten komen:

  • kwaliteit (kwalitatief goede grondstof)
  • duurzaam (geen toevoeging van ‘foute’ E-nummers)
  • gemak (voor de betreffende doelgroep moet het product voordelen bieden)
  • Dit alles zonder onnodige kleur-, geur- of smaakstoffen

Nieuw: Vers gebakken kibbeling

De vers gebakken kibbeling die in de productiekeuken bij Versvishandel Jan van As gemaakt wordt, voldoet zeker aan al deze eigenschappen. Het wordt namelijk gemaakt van de beste kabeljauw, die lijn gevangen wordt, in het juiste seizoen.

De kibbeling wordt op smaak gebracht met een melange van unieke specerijen die speciaal is samengesteld door het Vis&Innovatie team.

De kibbeling heeft een mooie paneerlaag die lekker snel bakt en lang krokant blijft. Dus ben jij op zoek naar een mooie, duurzame kibbeling? Dit top product past dan zeker in jouw keuken!

Neem ook eens een kijkje op de website van Gastronomixs voor meer inspiratie over kabeljauw.

Kibbeling bestellen

Momenteel is de vers gebakken kibbeling verkrijgbaar bij Versvishandel Jan van As onder artikelnummer:

251208 KIBBELING KABELJ. KROKANT BEVR. 1.5KG

Bestel snel door een email te sturen naar vishandel@janvanas.nl of bel naar 020-5829990.

vers gebakken kibbeling

De vers gebakken kibbeling van Vis&Innovatie wordt gemaakt van de beste kabeljauw, heeft een mooie paneer laag die lekker snel bakt en lang krokant blijft

verkoop verantwoorde kibbeling

Heerlijke, verantwoorde kibbeling nu verkrijgbaar bij Versvishandel Jan van As