Go to Top

‘Er vis er één jarig’ genomineerd voor Food Service Marketing Award

Versvishandel Jan van As is genomineerd met 'Er vis er één jarig!'

Food Service Marketing Award 2015

Welke ondernemingen binnen de foodservice hebben dit jaar de beste marketingcases? Dat gaat een vakkundige jury op 10 december 2015 bekendmaken tijdens de uitreiking van de Foodservice Marketing Award 2015.

Voor de derde keer op rij presenteert FoodserviceXs de Foodservice Marketing Award. Het initiatief wordt ondersteund door het crossmediale platform
@FoodClicks en onderscheidt de meest aansprekende en succesvolle marketinginitiatieven in het buitenhuiskanaal.

Criteria

Anders dan voorgaande jaren worden er dit jaar tijdens de eindejaarsbijeenkomst van FoodserviceXs niet één maar twee Awards uitgereikt. Inschrijvingen worden ingedeeld in twee categorieën; activatie (het activeren van de consument door middel van een product of concept) en innovatie (product & concept innovatie). De inschrijvingen worden beoordeeld aan de hand van volgende vijf criteria;

Strategic fit

De mate van fit geeft aan in hoeverre het initiatief is geïntegreerd in de algehele strategie van het bedrijf. Welke analyses zijn aan het ontstaan voorafgegaan?

Rendement

Welk rendement in de meest brede zin van het woord is er gerealiseerd als gevolg van de aanpak?

Creativiteit

Hoe is de analyse concreet vertaals naar de praktijk en in de operationele uitvoering? In hoeverre is het initiatief vernieuwend te noemen voor het bedrijf en/of de foodservice markt?

Samenwerken binnen de keten

Het samenwerken binnen de keten, we moeten elkaar weer iets gunnen en zorgen voor een langdurige bestendiging van relaties. Hoe past dit in het marketing initiatief?

Duurzaamheid

Hoe duurzaam is het initiatief? Kan het initiatief gebruikt worden ‘for the long run’ of is het initiatief alleen rendabel gedurende een bepaalde periode?

De jury van de Foodservice Marketing Award staat onder leiding van Henry Robben, marketing professor op Nyenrode Business Universiteit, Reinier Heijenberg, Oprichter en business strateeg ISMC, Desiree Struijk, directeur van Senta multisensory concepting, Raymond Slootweg, Oprichter van Force451. Steffen van Beek vanuitgeverij FootPrint (uitgever @FoodClicks) en de voltallige adviesraad van Foodservice XS maken ook onderdeel uit van de vakjury.

Genomineerden

De inzendingen zijn uitgebreid gescreend, de filmpjes zijn gemaakt en het juryoverleg van 12 november is achter de rug. Nog maar een paar weken en dan weten we wie de winnaar is van de Foodservice Marketing Award 2015!

Versvishandel Jan van As is genomineerd met ‘Er vis er één jarig!’ Lees hier meer over de genomineerden.

Er vis er één jarig!

Al 65 jaar werkt Versvishandel Jan van As met veel plezier en enthousiasme met verse vis. Onze relaties proeven het verschil en wij zijn blij en trots dat zij onze afnemers zijn.

Samen met onze relaties willen wij ons 65-jarig jubileum vieren. Het gehele jaar 2015 dagen wij hen maandelijks uit deel te nemen aan acties, prijsvragen en opdrachten waarmee zij prachtige prijzen kunnen winnen.

Ga voor meer informatie over ‘Er vis er één jarig!’ naar www.65jaarverrassendvanas.nl.