Go to Top

Nieuwe HANOS vestiging Den Haag-Delft geopend!

Op 9 november 2015 werd de nieuwe groothandel HANOS Den Haag-Delft feestelijk geopend. Den Haag-Delft is de eerste groothandel van HANOS in het zuidwesten van het land.  Het is de 19e HANOS vestiging.

Na slechts 9 maanden bouwen, werden op 9 november om 07:00 uur voor het eerst de deuren van de nieuwste groothandel van de familie Van der Horst geopend. De opening was een groot succes, met meer dan 5.000 bezoekers. In samenwerking met alle partners verliep de dag feestelijk met een vol dag- en avondprogramma. Alle aanwezigen konden vanaf 09:00 uur genieten van heerlijke proeverijen van tal van leveranciers en inspirerende kookdemonstraties door sterrenchefs Fred Mustert, Jeroen Goossens, Cees Helder en de Noorse chef Charles Tjessem. Ook werd Jacob Jan Boerma van driesterrenrestaurant ‘De Leest’ geïnterviewd door de gastvrouw van de dag: Nicolette van Dam.

Lees meer…