Go to Top

Zalmhuis Steur

ZALMHUIS STEUR

Om jou de beste kwaliteit in ambachtelijk gerookte producten te kunnen bieden, werken wij samen met onze professionele en ambachtelijke rokerij Zalmhuis Steur. Traditioneel vakmanschap wordt hier gecombineerd met moderne technologie en optimale hygiëne.

ASSORTIMENT

Naast gerookte wilde en kweek zalm in verschillende variëteiten, omvat het assortiment bovendien graved lachs, gerookte heilbot en tonijn. De specialiteiten van Zalmhuis Steur zijn echte delicatessen en vallen regelmatig in de prijzen. Het ruime assortiment is verkrijgbaar bij Versvishandel Jan van As.

DUURZAAM

Zalmhuis Steur respecteert de natuurlijke leefomgeving van de verschillende vissoorten en streeft naar verantwoord beheer van de natuurlijke bronnen. De wilde Alaska zalm is MSC gecertificeerd door het Alaska Seafood Marketing Institute. Het ASMI is een instituut dat zich ontfermt over vis, schaal- en schelpdieren uit de Stille Oceaan.

Rokerij Zalmhuis Steur heeft een primeur door te roken met 100% duurzame grondstoffen, zoals de IJslandse zalm. Gekweekt volgens de strengste duurzaamheidsstandaarden. Lees hier meer over de IJslandse zalm.

De Albacore tonijn draagt het Blue Quality Label voor verantwoorde vangst en verwerking.

Alle paling is voorzien van het DUPAN keurmerk. Alleen bedrijven die een actieve rol spelen bij de bescherming van de Nederlandse palingstand mogen dit keurmerk dragen.

Zalmhuis Steur