Go to Top

Zalmhuis Steur

SAMENWERKING ZALMHUIS STEUR

Om jou de beste kwaliteit in ambachtelijk gerookte producten te kunnen bieden, werken wij samen met onze professionele en ambachtelijke rokerij Zalmhuis Steur. Traditioneel vakmanschap wordt hier gecombineerd met moderne technologie en optimale hygiëne.

ASSORTIMENT GEROOKTE ZALM

Naast gerookte wilde en kweek zalm in verschillende variëteiten, omvat het assortiment bovendien graved lachs, gerookte heilbot en tonijn. De producten van Zalmhuis Steur vallen regelmatig in de prijzen bij onafhankelijke beoordelingstesten. Het ruime assortiment van dit Zalmhuis is verkrijgbaar bij Versvishandel Jan van As.

Naast mooie klein verpakkingen kun je in de webshop direct en gemakkelijk een relatiegeschenk en /of kerstpakket samenstellen.
www.zalmhuissteur.nl

DUURZAAM

Dit Zalmhuis respecteert de natuurlijke leefomgeving en is voorstander van een verantwoord beheer van de natuurlijke bronnen. Daarom is de wilde Alaska zalm gecertificeerd door het ASMI. Het ASMI is een instituut dat zich ontfermt over vis, schaal- en schelpdieren uit de Pacifische oceaan. Zij draagt zorg voor duurzame vangst (seizoensgebonden) en daarmee behoud van de visbestanden.
Voor meer informatie zie www.alaskaseafood.org.

Rokerij Zalmhuis Steur heeft een primeur door te roken met 100% duurzame grondstoffen, zoals de IJslandse zalm. Gekweekt volgens de strengste duurzaamheidsstandaarden. Lees hier meer over de IJslandse zalm.

De Albacore tonijn draagt met trots het Blue Quality Label voor verantwoorde vangst en verwerking.

Uiteraard leveren zij alleen paling voorzien van het DUPAN keurmerk. Alleen bedrijven die een actieve rol spelen bij de bescherming van de Nederlandse palingstand mogen dit keurmerk dragen.

Zalmhuis Steur

Zalmhuis Steur