Go to Top

Werken bij

Overzicht

Stagiaire Marketing & Communicatie

Locatie: Amsterdam | Uren: Fulltime | Niveau: MBO | HBOOp de afdeling Marketing (3 personen) is vanaf januari/februari 2019 plek voor een stagiair(e) die zelfstandig én onder begeleiding van de Project Manager mee gaat werken aan de werkzaamheden van de afdeling Marketing.

 

Het is de bedoeling dat je op veel verschillende werkzaamheden en evenementen meedraait zodat je voor jezelf een goed inzicht krijgt in waar je goed in bent én waar je hart naar uit gaat. Het is in overleg ook mogelijk om eens een kijkje te nemen op een andere afdeling binnen de organisatie.


Wat zijn de belangrijkste werkzaamheden?

Het mede organiseren van evenementen voor Versvishandel Jan van As maar ook de bijeenkomsten voor de leden van Vis&Inspiratie (eigen netwerkclub bestaande uit ruim 100 leden);
Het bijhouden en updaten van onze websites;
Ondersteuning geven in het bijhouden van de diverse media kanalen;
Het in algemene zin ondersteunen van en meedenken met de afdeling Marketing, waaronder het bedenken van content voor o.a. de brochures, kalenders en ander presentatie materiaal.  

 

Wat vragen wij?
MBO opleiding Marketing en Communicatie
Kennis van Office en social media
Affiniteit met de foodsector
Zelfstandigheid en stressbestendigheid
Sociaal, communicatief sterk en creatief.

 
Wat bieden wij?

Een leuke en leerzame stageperiode waarbij je de kans krijgt kennis te maken met alle aspecten van marketing binnen de foodsector. Er is veel ruimte voor eigen initiatief maar uiteraard krijg je de nodige begeleiding. Er is een stagevergoeding beschikbaar.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margreet Teeuwissen, Project Manager Marketing, 06-47965162

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.