Go to Top

Werken bij

Werken bij Versvishandel Jan van As
Werken bij Versvishandel Jan van As betekent werken bij een vooruitstrevende no-nonsense organisatie in de Visbranche. Onze kernwaarden zijn: passie, kwaliteit, gemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze waarden gelden zowel naar onze relaties, klanten en leveranciers toe, als uiteraard voor onze medewerkers. Indien jij je herkent in onze kernwaarden dan is de kans groot dat jij je goed thuis zult voelen als collega in ons mooie bedrijf. Wat wij van jou vragen, naast de kernwaarden, is een grote affiniteit met het product vis, niet te beroerd zijn om aan te pakken en bereid zijn om op onregelmatige tijden te werken. Als voorgaande aansluit met jouw wensen voor een goede baan dan bieden wij als stabiele werkgever jou een solide pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Zalmhuis Steur
Zalmhuis Steur BV is een ambachtelijke zalmrokerij die is gevestigd in Amsterdam en Monnickendam. Al sinds 1919 gaan bij Zalmhuis Steur ambachtelijke tradities en eigentijdse technieken samen. Daar is ook nu nog niets aan veranderd. Ambachtelijk als het gaat om rookmethode, smaak en kwaliteit maar eigentijds als het gaat om hygiëne.

 

Medewerker P&O

Versvishandel Jan van As | Locatie: Amsterdam | Uren: 32 uur | Niveau: HBO

Als Medewerker P&O verzorg je de W&S en alle informatie en documenten die nodig zijn bij een indiensttreding. Daarnaast bewaak je de verzuimprocedure en signaleer je evaluatiemomenten bij medewerkers. Ervaring met het voeren van gesprekken en aanspreekpunt zijn voor medewerkers zijn belangrijke voorwaarden voor deze functie. Ben je procesmatig ingesteld en communicatief sterk? Dan komen we graag in contact met je.

Lees meer ››

 

Medewerker Orderpick

Versvishandel Jan van As | Locatie: Amsterdam | Uren: Fulltime | Niveau: VMBO | MBO

De Medewerker Orderpick zorgt voor het correct samenstellen van de bestellingen bestaande uit: pakwerk, diepvries, verse en gerookte vis, schaal- en schelpdieren. Heb je zin om in een leuk team te komen werken, ben je een aanpakker en is het voor jou geen probleem om in een gekoelde ruimte en nachtdiensten te werken, dan zoeken wij jou!

Lees meer ››