Go to Top

Visfileerder

VACATURE: VISFILEERDER

De Van As Groep produceert en verkoopt vis- en visproducten aan de Horeca en de Horecagroothandel. Zij doet dit vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Monnickendam, waar ca. 150 medewerkers werkzaam zijn. Van As staat bekend als een vooruitstrevend, betrouwbaar en klantgericht bedrijf met producten van hoge kwaliteit. Duurzaamheid en Innovatie spelen een belangrijke rol. Onze klanten zijn horecabedrijven door heel Nederland, welke vanuit ons eigen distributienetwerk worden beleverd. De Van As Groep kent een organisatiestructuur waar communicatielijnen kort zijn. Er heerst een plezierige, betrokken en nuchtere werksfeer.

In verband met onze groei, zijn wij op zoek naar een visfileerder.

Functie

De visfileerder zorgt voor het correct fileren van een breed assortiment verse vis en het correct samenstellen van de bestellingen op basis van specifieke klantwensen. Betreft een functie in een twee wekelijks roulatie rooster met zes nachtdiensten van 23.00 – 06.30 uur en vier dagdiensten van 05.30 – 14.30 uur.

Voornaamste taken/ verantwoordelijkheden/ bevoegdheden

• Draagt zorg voor het correct bewerken en verpakken van de productievoorraad verse vis;
• Zorgt voor de controle op de gereedgemaakte orders op compleetheid en kwaliteit;
• Draagt zorg voor het juist bewerken en verpakken van de verse vis bestellingen en ziet toe dat deze er netjes uitzien;
• Zorgt mede voor het schoonmaken en schoonhouden van de productiehal;
• Draagt zorg voor een goede persoonlijke hygiëne en een goede omgevingshygiëne conform de geldende kwaliteits- en hygiëne eisen.

Opleidingsniveau

Hygiëne certificaat of de bereidheid die te behalen. Nederlands in woord en geschrift.

Competenties

Accuraat, hygiënisch, planmatig

Kennis / Ervaring

Kennis van diverse vissoorten en ervaring als fileerder is een vereiste. Wel worden kandidaten met ervaring als slager uitgenodigd te reageren om een omscholing naar visfileerder te bespreken.

Indien je interesse hebt om te werken in een prima team van medewerkers, kun je jouw reacties richten aan: Lars-Erik Sodenkamp, Versvishandel Jan van As, Jan van Galenstraat 4, 1051 KM  Amsterdam, tel. 020-5829958,  Larseriksodenkamp@janvanas.nl.