Go to Top

Vis&Innovatie

Versvishandel Jan van As ontwikkelt zelf, door middel van intensieve samenwerking met onze afnemers, specifieke producten voor de Foodservice onder de naam Vis&Innovatie.

PRODUCTONTWIKKELING VIS&INNOVATIE

Ronald Oud (voormalig executive chef van Hotel Okura) is onze productontwikkelaar. Hij geeft leiding aan de ontwikkelings- en productiekeuken. Ronald Oud en zijn team kunnen in overleg en in samenwerking elk gewenst nieuw product ontwikkelen en produceren. De producten worden gemaakt uit restverwerking van duurzame vissoorten.

GEEN TOEVOEGINGEN, WEL VOORDELEN

De vissen en schaal- en schelpdieren die worden gebruikt voor Vis& Innovatie worden gevangen in het juiste seizoen. Dit resulteert in een kwalitatief en innovatief product, dat bovendien ontzettend lekker is. Belangrijk is uiteraard de kwaliteit van de vis, zonder toevoeging van E-nummers, en dat de producten voordelen moeten bieden voor de foodservice.

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

Doelstelling voor alle producten is dat het hoogwaardige producten zijn, waarin de volgende eigenschappen naar voren moeten komen:

•   kwaliteit (kwalitatief goede grondstof)
•   duurzaam (geen toevoeging van ‘foute’ E-nummers)
•   gemak (voor de betreffende doelgroep moet het product voordelen bieden).

Dit alles zonder onnodige kleur-, geur- of smaakstoffen.

ASSORTIMENT

Op dit moment zijn de volgende producten in het Vis&Innovatie assortiment te krijgen:

•   Langoustine Bisque
•   Basis Krab Bisque
•   Basis Chowder
•   Crabcakes
•   Bretonse Viskoeken


Wil je ook meer rendement en gemak in je keuken? Stuur een email naar vishandel@janvanas.nl

Vis&Innovatie | Ronald Oud

Productontwikkelaar Ronald Oud