Go to Top

Shock Fresh

Shock Fresh

Shock Fresh

Shock Fresh is een initiatief van Versvishandel Jan van As. Het familiebedrijf levert al meer dan 70 jaar vis, schaal- en schelpdieren aan horeca en grootverbruikers. Het Shock Fresh assortiment past bij het innovatieve karakter van het bedrijf.

De shock frozen techniek houdt in dat verse vis snel na de vangst wordt ingevroren tot -60 graden. De techniek wordt al jaren toegepast in Japan. Door het snel terug vriezen wordt de celstructuur niet aangetast waardoor de kwaliteit van de vis gewaarborgd blijft. Binnen drie kwartier zijn we in staat om een product tot in de kern onder de -60 graden te krijgen.

“Doordat je op het juiste moment aankoopt, verwerkt en invriest heb je continu de hoogste kwaliteit.”
Eric van As, Commercieel directeur Versvishandel Jan van As.

Voordelen

  • Altijd vers
  • Constante kwaliteit
  • Stabiele prijs
  • 100 % voedselveilig
  • Jaarrond voorradig

Assortiment

Zowel voor Yellowfin als voor onze Bluefin tonijn hebben wij een shock fresh assortiment.

Kijk voor meer informatie over de tonijn op www.shockfresh.nl