Go to Top

Programma Vis&Inspiratie 2018 / 2019

TRENDTOUR DUBLIN

Maandag 8 t/m woensdag 10 oktober 2018
Locatie: Dublin, Ierland

De Ierse hoofdstad Dublin ademt de echte Ierse sfeer uit en wordt ook wel de ‘City of Living Culture’ genoemd. Dublin staat bekend om haar whiskey, cultuur en Guinness. Maar er is nog meer te beleven! Ga met ons mee op ontdekkingstocht en laat je verrassen door de vele leuke en innovatie concepten die de stad rijk is.

NIKKEI EXPERIENCE

Maandag 19 november 2018
Locatie: SushiSamba Amsterdam

Aan het begin van de twintigste eeuw ontstond er door de komst van veel Japanners naar Zuid-Amerika een nieuwe mix van koken: Nikkei, de samensmelting van verschillende (eet) culturen. In SushiSamba vertalen ze de Nikkei Cuisine op een fantastische wijze. Proef de Japanse, Peruaanse en Braziliaanse culturen op je bord.

De Nikkei Experience zal volledig in het teken van tonijn staan. We starten met een hele tonijn die ter plekke wordt gefileerd. De verschillende delen worden naar de diverse keukens gebracht waarna het spektakel kan beginnen om uiteindelijk een volledige tonijnlunch op te dienen.

EXPERIENCE DAY: KINGFISH ZEELAND

Maandag 25 maart 2019
Locatie: Kats, Zeeland

Kingfish Zeeland kweekt haar vis in het ongerepte water van de Oosterschelde Kweekvis. De gekweekte vis doet denken aan Hamachi. Een super duurzame vis die zij kweken met de nieuwste technieken. Nadat we alle ins en outs hebben besproken worden de Big Green Eggs naar buiten gereden
en bereiden met elkaar de gehele vis van kop tot staat.

BOOTTOCHT 020

Maandag 3 juni 2019
Locatie: Amsterdam (start Food Center)

Vanaf het Food Center in Amsterdam worden de trossen gelost en varen we naar diverse locaties in Amsterdam. We bezoeken onder andere Het Bosch @ the Waterfront, MOS Amsterdam en De Tolhuistuin.