Go to Top

Programma Vis&Inspiratie 2016 / 2017

BREAKING THE RULES

Maandag 28 november 2016 14.30-20.30 uur
Locatie: NH Collections Krasnapolsky

Baanbrekende organisaties die vernieuwend zijn en de dingen net even anders doen. Op deze bijeenkomst hebben wij Stijn Kuppens, Food Services Manager van Google food als spreker uitgenodigd.

Naast Google zal het programma bestaan uit sprekers uit de hotellerie en horeca die met hun concept de regels verbreken.

TRENDTOUR VALENCIA

10, 11 & 12 oktober 2016

Wie Valencia zegt, denkt gelijk aan Paella, sinaasappels, zon, zee en strand. Maar Valencia heeft nog veel meer te bieden: in de kleine Spaanse straatjes vind je de echte lokale gastvrijheid, maar ook nieuwe concepten hebben een plek gekregen in Valencia. Naast de inmiddels traditionele trendtour brengen wij ook een bezoek aan onze zeebaars leverancier.

BACK TO SCHOOL

Maandag 6 februari 2017 10.00-16.00 uur
Locatie: Hoge Hotelschool, Amsterdam

Vandaag gaan we terug in de ‘schoolbanken’. In samenwerking met de hotelschool worden er diverse workshops aangeboden. Van bloedworst maken, wijnproeverijen, all-day-breakfast tot aan visdemonstraties er is genoeg te beleven. De middag wordt afgesloten met een uitgebreide lunch.

EXPERIENCE DAY ‘DE RONDE VAN TEXEL’

Maandag 15 mei 2017
Locatie: Texel

In de vroege ochtend nemen we de boot naar Texel. Op de fiets zullen we het eiland gaan verkennen. Fietsen langs het vispaleis in Oudeschild, De Texelse bierbrouwerij waar we naast een biertje ook de bekende garnalenkroket proeven. Vervolgens gaat onze fietstocht langs de aspergekwekerij en de kaasboerderij. We proeven de typische lokale gerechten en tot slot nemen we een kijkje in de keuken van By Jeff*. Lamsvlees, asperges, wadden oesters en Texelse garnalen… Experience op Texel!