Go to Top

Over Jan van As

Jouw gasten iets goeds voorzetten. Daar draait het om in jouw keuken. Je brengt gerechten op tafel die iets toevoegen aan het alledaagse: een subtiele combinatie, een mooie harmonie van smaken, uitzonderlijke kwaliteit, een appetijtelijke presentatie. Dat is jouw vak. Dat is jouw trots. Jouw kennis, ervaring en creativiteit zijn onontbeerlijk. Evenals basisproducten van de hoogste, constante kwaliteit. Daar moet je blind op kunnen vertrouwen. Elke dag dat je gasten aan tafel hebt.

Wij geloven in de kracht van samen sterker worden.

VERSVISHANDEL JAN VAN AS STAAT VOOR:

PASSIE

Onze medewerkers zijn liefhebbers en kenners die kwalitatieve, verse vis waarderen en herkennen. Ze hebben hart voor de zaak en het product. Dagelijks wordt bij iedere handeling de versheid en kwaliteit waarvoor we bekend staan, bewaakt door onze medewerkers.

KWALITEIT

Een deskundig team van inkopers koopt rechtstreeks van visboten, nationale en internationale afslagen, waardoor topkwaliteit tegen scherpe prijzen gegarandeerd wordt. Er wordt gewerkt volgens de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid. De bedrijfsprocessen van Versvishandel Jan van As zijn door DNV gecertificeerd volgens de internationale ISO en FSSC-richtlijn voor het procesbeheersysteem van voedselveiligheid.

GEMAK

Versvishandel Jan van As denkt graag met je mee en biedt je op alle fronten gemak. We hanteren een persoonlijke benadering, doen verrassende (menu)suggesties en bieden producten aan die speciaal zijn afgestemd op jouw keuken. In deze lijn van gedachten hebben wij Vis&Innovatie opgezet. Bestelgemak, service en gezamenlijk rendement zijn wat ons betreft de basis voor een lange termijn samenwerking.

DUURZAAM

Als geen ander zijn wij ons bewust van de noodzaak van duurzaam ondernemen. Deze strategie staat in de gehele bedrijfsvoering centraal. Of het nu gaat om het recyclen van grondstoffen, scheiden van afvalstromen of het gebruik van Fair Trade producten, alles staat in het teken van duurzaam ondernemen. Vanuit dat perspectief is Stichting Vis&Seizoen, een initiatief van Versvishandel Jan van As, in het leven geroepen.

BETROUWBAARHEID

Versvishandel Jan van As weet dat voor de horeca een betrouwbare levering essentieel is. Daarom wordt veel aandacht besteed aan een professionele logistiek en goede communicatie met de afnemers.